Sensibilització Cursa contra la Fam

 Ja fa uns quants cursos que a l’escola Andorrana d’Ordino participem a la cursa contra la fam amb l’objectiu de recaptar diners i així ajudar els infants més desafavorits. És una manera d’implicar els alumnes en aquesta causa i de fer-los valorar els seus esforços, alhora de conscienciar-los sobre realitats llunyanes del nostre món.

El curs passat, la pandèmia va impedir que participessin a aquesta causa tant important però aquest curs, no ens tornarà a aturar! 

Davant l’impossibilitat de poder preveure fer una carrera com cursos anteriors, hem pensat que lligar el nostre pla lector amb una bona causa seria la solució. Així doncs, aquest curs farem una cursa lectora on els alumnes, de la mateixa manera que feien corrents, recaptaran diners llegint. El lema de la cursa ho remarca: “cada llibre compta”!

Aquesta setmana, se’ls ha explicat el nostre pla d’atac contra la fam i la desnutrició i hem fet diverses sessions de sensibilització: hem mirat una petita pel.lícula de la qual facilitem l’enllaç per si voleu tornar-la a mirar amb ells (https://vimeo.com/389745668/434f15fc67) i hem fet una video conferència on responsables de la ONG han fet una xerrada amb els alumnes.

Com sempre, s’han mostrat participatius i molt motivats per aconseguir nous rècords de recaptació aquest curs!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Matemàtiques entre iguals