Racó de lectura



 El curs passat, a l’escola andorrana d’Ordino vam decidir fer un pla lector per transmetre  el gust per la lectura als nostres alumnes. És així que al passadís de tercer cicle vam muntar uns espais de lectura molt agradables. Malauradament, la situació sanitària per la qual passem no ens deixarà gaudir d’aquests espais sempre que ho volguem durant el curs. Tot i així, els tutors de tercer cicle hem decidit fer torns per poder utilitzar l’espai de lectura tot i respectant les mesures de seguretat. Així doncs, el grup de Smarties en podem gaudir fins les properes vacances, període en el qual es desinfectarà l’espai perquè el pugui utilitzar un altre grup a la tornada.

Aquesta tarda, hem muntat tots plegats l’espai per poder gaudir d’una hora de lectura de El zoo d’en Pitus, l’obra de pes de català, ja que el temps no ens ha permès anar al jardinet de l’escola. En aquesta ocasió, hem decidit que seria jo mateixa qui faria la lectura ja que ens adonem que a mesura que els nens creixen, els adults deixem de llegir-los llibres la qual cosa és una pena: per grans que siguem a tots ens agrada escoltar històries. 

De fet, us diré un secret: tots els alumnes han verbalitzat que els encantaria que de tant en quant els hi llegissiu llibres! 😉 

Us animeu a provar-ho?











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Matemàtiques entre iguals